Чт, 2024-03-28, 17:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 »

Україна перетворюється на гігантське звалище використаних пластикових пляшок та поліетилену - того, чого на Заході бояться, як чуми. Відсутність налагодженої системи переробки сміття і свинство співвітчизників штовхають країну до екологічного колапсу.
Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Колишній глава Української греко-католицької церкви, кардинал Любомир Гузар у своїй новій книзі "Три дороги" описав, що робить людину щасливою – правильне ставлення до себе, ближнього та Бога.





Українська греко-католицька церква, крок за кроком розвиваючи свої структури, прямує до патріархату.



У селі Уїздці Здолбунівського району Рівненської області настоятель місцевого Свято-Троїцького храму із сокирою в руках затримав 21-річного чоловіка, який намагався пограбувати церкву.




Новообраний Папа Римський Франциск добре знає ситуацію Української греко-католицької церкви і був вихованцем українського священника.



У Києві відкрилися курси іноземних мов, на яких слухачів зомбують і вимагають гроші. У всякому разі, так запевняють люди, які туди випадково потрапили.




Існує чітка паралель між кризою сучасного західного суспільства та кризою християнства.



Велике християнське свято - Стрітення Господнє - припадає на середину лютого. Більше дізнатися про цього з лекції, а також почути, як закликати весну, можна у Музеї Івана Гончара.



Українські спостерігачі припускають, що за папський престол можуть посперечатися і священики з нашої країни. "Треба до Ватикану послати на вакантне місце Верховного Архієпископа Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука.




Святкування 1025-річчя Хрещення Русі, яке Україна буде відзначати 28 липня, може відвідати Папа Римський Бенедикт XVI.


Воду на Оболонській освятить Предстоятель Української православної церкви митрополит Київський і всієї України Володимир, а у "Гідропарку" – Предстоятель Української православної церкви – Київського патріархату патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.



Предстоятель Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) як християнин стривожений тим, що грубий тиск або груба сила стає прийнятним засобом для вирішення державних, громадських і політичних проблем в Україні.



"У Святвечір, 6 січня, в Саду Шевченка зібралися 363 особи, які співали колядки. Рекорд підтвердили представники Книги рекордів України, про що свідчить наданий нам сертифікат".



Українська православна церква Київського патріархату відстоює українську мову і виступає проти Митного союзу. Про це розповів патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, голова УПЦ КП.



Наступила горячая пора для колядников: маленьких и взрослых, с немалым опытом и вовсе "новеньких" в этом деле. Рождественские праздники - прекрасная возможность порадоваться, угостить друг друга душистой кутьей и ... заработать немного денег