Вт, 2024-04-23, 20:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:04
Виходити на вулиці після виборів буде пізно - Любомир Гузар
Інші останні Релігійні новини
Учасник ініціативної групи "Першого грудня" кардинал Любомир Гузар вважає, що громадськість повинна бути готова до виборів, аби не просто проголосувати, а зробити свій вибір, бо виходити на вулиці після виборів — пізно. Про це він заявив в ефірі "5 каналу", повідомила прес-служба ініціативної групи "Першого грудня".

Відповідаючи на запитання, чи повинні українці вийти на вулиці після виборів, до чого їх закликають лідери опозиції, він сказав: "Це трошки пізно, після виборів. Громадянство повинно підготовлятися до виборів".

Гузар також висловив жаль, що "є такі кандидати, за яких люди насліпо будуть голосувати".

На його думку, підготовка повинна бути проведена до виборів, аби громадськість "належно поводилася на виборах". Зокрема, Гузар запевнив, що подібна підготовка сприятиме забезпеченню вибору, а не просто голосуванню.

"Що буде після того, я не знаю. Я не беруся прогнозувати, що буде після виборів. Я лише хотів сказати, що Україна не перестане існувати після виборів, як би це не пішло, Україна залишиться. Ми вже стільки різних трагедій пережили, що переживемо, якщо вибори не будуть справедливі, чесні, то і це переживемо", — зауважив кардинал Любомир Гузар.

Раніше повідомлялось, що учасники ініціативної групи "Першого грудня" вважають, що Україна — зневірена, і це стало вже душевною хворобою.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 1134 | Додав: adminA | Теги: Любомир Гуза, після виборів буде пізно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]