Пт, 2024-03-29, 12:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:58
Режисер "Сватів" взявся за екранізацію першого українського коміксу
Інші останні Культурні новини
Цього літа в Україні почнуться зйомки пригодницького детектива за мотивами коміксу Ігоря Баранька "Максим Оса: Людина з того світу".

Дія картини розгортається в середині XVII століття. Головний герой - запорізький козак, який розкриває плани турків із захоплення України, передає Cinemotion.

Виробництвом фільму займається кінокомпанія HanzhonkovFilm, що спеціалізується на створенні картин для родинного перегляду.

Режисером виступить автор комедій "Свати" і "Свати 2" Олексій Мамедов. Серед претендентів на головну роль Максима Оси розглядається Віталій Лінецький ("Закохані"). Також ведуться переговори про участь у проекті акторів з Франції та Польщі.

Зйомки пройдуть під Києвом, у Запорізькій області (на острові Хортиця), а також у Києво-Печерській лаврі. Вихід фільму в прокат заплановано на осінь 2014 року, причому творці розраховують випустити картину не тільки в країнах СНД, а й в інших регіонах.

За заявою авторів проекту, орієнтиром для них є франшиза Гая Річі "Шерлок Холмс".

Нагадаємо, на міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал" був представлений перший український графічний роман-блокбастер "Даогопак" - 3-томовий комікс-блокбастер про пригоди козаків-характерників з лицарського ордену магів і майстрів бойових мистецтв Запорозької Січі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1116 | Додав: adminA | Теги: екранізацію, українського коміксу, режисер Сватів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]