Пт, 2024-04-19, 18:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:25
Світлодіодне освітлення ВТН — сучасний вибір для виробничих приміщень
Інші останні Новини України

Світлодіодні світильники - практична система освітлення, яка здобула велику популярність на виробничих об'єктах та в адміністративних приміщеннях. Пов'язано це в особливостями led: бездоганна якість, екологічність і відмінні технічні характеристики. Інноваційна конструкція дозволяє істотно економити на електроенергії, при цьому не втрачаючи на якості освітлення. Непогано себе зарекомендували промислові світильники від українського виробника — компанії ВТН. Широкий асортимент моделей дозволяє підібрати освітлення для приміщення будь-якої площі та призначення.

Конструктивні особливості світлодіодних світильників від ВТН

Новинка світлотехнічного ринку здобула величезну популярність на виробництві. Світлодіодні світильники — універсальне освітлювальне обладнання, термін служби якого сягає до 20 років (при цьому перші 10 років роботи лампи навіть не потребують діагностичного огляду). Випромінюване світло рівномірне, не містить ультрафіолет і може мати як приємний теплий відтінок, так і холодний.

Промислові світильники від ВТН представляють тонку конструкцію різної форми і розміру. Зазвичай, корпус виготовляють із алюмінію, який виконує роль радіатора для світлодіодів. LED-лампи можуть розташовуватися по-різному, але традиційно, їх монтують по периметру конструкції. Світло випромінюється у торці лінзи, за якою знаходиться світловідбиваюча плівка, направляюча світловий потік вниз. Додатковий розсіювач з поліметилметакрилату забезпечує рівномірний розподіл світла по периметру панелі.

Експлуатаційні переваги стельових світлодіодних панелей

  1. Довговічність використання. ЛЕД-світильник може забезпечити безперервне освітлення протягом 50 тисяч годин. А враховуючи те, що працювати він буде не постійно, а тільки в робочі години, прилад здатен прослужити до 20 років.
  2. Економічність. Світлодіоди споживають мінімальну кількість електроенергії, тому використання ЛЕД дозволить до 15 разів знизити витрати підприємства на електрику, що актуально для великих заводів і промислових об'єктів.
  3. Безпека. Навіть при тривалій роботі, корпус світильника не нагрівається більше 60 градусів. У складі немає ртуті та інших токсичних речовин.
  4. Якість світлового потоку. Світлодіодна панель може одночасно випромінювати світло різної температури (теплого і холодного спектру). Відсутність мерехтіння не викликає втому очей і дозволяє зберегти концентрацію уваги співробітникам. Фахівці рекомендують придбати світлодіодні панелі для медичних установ та спортивно-освітніх центрів.
  5. Високий ККД і збереження теплового балансу. Світильники від ВТН до 95% енергії перетворюють в світлове випромінювання. Навіть при виході з ладу світлодіода, рівномірність освітлення не порушується.

Детальну інформацію про виробниче освітлення можна дізнатися на сайті https://vtnled.com/virobniche-osvitlennya. Купуйте українське — не витрачайте кошти на вітер!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 810 | Додав: admin | Теги: Промислові світильники - https://vt | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]