Сб, 2024-04-20, 15:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:50
"Свобода" заночує у Київраді. Попову подарували пакет фекалій
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Активісти ВО "Свобода" будуть чергувати у приміщенні колонної зали Столичної мерії до ранку. Про це журналістам повідомив народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко, передає УНН.

"Сесія Київради не відбулась і перенесена на завтра на ранок. Відповідно люди вирішили, що до ранку завтра вони будуть чергувати і вже завтра вранці діяти по ситуації. Наші вимоги не змінились", - сказав нардеп.

За його словами, активісти та громадськість вимагають у депутатів та столичної адміністрації вільного доступу до приміщення мерії, а також запровадження можливості громадськості бути присутніми на засіданнях Київради.

Іллєнко також прокоментував повідомлення про звернення секретаря Київради Галини Гереги до прокурора Києва у зв'язку із неможливістю проведення сесії. На його думку, засідання не відбулось у зв'язку із тим, що приватна охорона Київради не пропустила велику кількість столичних депутатів і депутатів ВР до зали засідань.

Нагадаємо, близько 350 представників ВО "Свобода", "Батьківщина" та громадських організацій "Свідомо" і "Громадянська позиція" зібралися на мітинг під вікнами Київської міськдержадміністрації, щоб організувати зустріч з депутатами міськради і провести переговори щодо вимоги забезпечити доступ для киян на її засідання.

Кільком десяткам представників ВО "Свобода" вдалося прорватися у будівлю Київської міськдержадміністрації крізь пости охорони. Попри старання мітингувальників не застосовувати силу, уникнути сутичок з охороною не вдалося.

А ось голові КМДА Олександру Попову протестувальники "подарували" незвичайний презент - пакет з фекаліями. Один із протестувальників намагався вручити пакет з фекаліями Попову в руки, але він відмовився його брати. Тоді чоловік поклав пакет йому під ноги.

Слід зазначити, що під будівлю КМДА приїхала "швидка". Двоє лікарів побігли по напрямку до зали засідань КМДА, через деякий час вони винесли на ношах співробітника "Беркуту".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1057 | Додав: adminA | Теги: Київрада, свобода, пакет фекалій, Попову | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]