Чт, 2024-04-25, 00:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 33 34 »



За 10 років на постійне місце проживання на Марс вирушать четверо землян. І одним із перших іншопланетян може стати іванофранківець Дмитро Кухтарук.
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Зі 194 незалежних держав світу українці можуть безвізово відвідати лише менше чверті. На сьогодні, за даними з відкритих джерел, без віз українці можуть в’їжджати на територію 45 країн.




Проаналізувавши попит у минулі роки і прогнози на сезон-2013, експерти ринку визначили основні тренди туристичного літа-2013.




22 березня активісти по всьому світу стають на захист Карпат від забудови малими гідроелектростанціями (ГЕС).



Не вдалося за всю зиму покататися на гірських лижах? Це не катастрофа: у любителів швидкісного спуску по схилах ще є час зайнятися улюбленою справою, не витрачаючи зайвих зусиль на отримання в'їзних віз.



У наш час Інтернет став незамінним у житті сучасних людей. Адже, наприклад, за допомогою світової павутини дуже легко обрати собі найкращий ресторан у Полтаві на сайті Тут все.



Міністерство доходів і зборів, враховуючи посилений попит на квіткову продукцію в лютому-березні, взяло на особливий контроль митне оформлення імпорту зрізаних квітів і квітів у горщиках.



Нардеп Вадим Колесніченко хоче судитися з дівчиною-оператором за те, що вона не пустила його в літак без паспорта. Інцидент стався в суботу в столичному аеропорту "Київ".



Депутат Андрій Шевченко не може потрапити на засідання Верховної Ради у четвер (10 січня), бо опинився серед пасажирів, які застрягли у Бангкоку через відкладення рейсу "АероСвіту".



2 особи загинули і 8 госпіталізовані через зіткнення туристичного автобуса, який прямував зі Східної України до Праги (Чехія) та автомобіля "Деу Ланос" біля села Страдч.


Известный ученый, который занимается изучением истории и современных проблем кашубов, проживающих на территории Польши, пообщался с прессой. Правда, он сообщил, что у него мало свободного времени на разговор, так как на сайте teztour.ua ему удалось купить туры в Египет.



Известная поэтесса рассказала, что недавно заказала себе на сайте bookinguz.com туристический тур по выгодной цене из Санкт-Петербурга в Узбекистан, от которого получила море удовольствия



Останніми роками найбільш популярним місто паломництва туристів в країні став стародавній Львів, який манить до себе українським духом і дотриманням традицій.




В Украине бум прямого бронирования пока никто не констатировал. Наши соотечественники по-прежнему предпочитают приобретать туры.




Полноценно завтракать человечество начало только в XVII веке. На столах богатых людей появились кофе, чай и блюда вроде омлета