Пт, 2024-04-26, 05:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 33 34 »

Ви багато чули про славетне українське місто Л
ьвів і нарешті наважилися його відвідати? Тоді, щоб не загубитися, а також не пропустити щось важливе і дійсно варте вашої уваги, перед поїздкою до столиці Галичини неодмінно прочитайте універсальний львівський довідник.
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У Вас никогда не возникало ощущение тоски по детству, за счастливыми годами, когда Вы могли бегать по снегу и радоваться невесомым произведениям искусства - снежинкам, которые так спокойно спускаются с небес?

.


Юрий Сардак, который любит путешествовать по Украине и миру, а бронирование-авиабилетов осуществляет и часто ездит стопом.


 

Как не ругают крымские курорты любители заморских берегов, для меня отдых в Крыму - что надо.




Після ухвалення в Україні Закону про морські порти, у провідних круїзних операторів світу з'явилася реальна перспектива створення своєї берегової інфраструктури в тутешніх чорноморських портах.




Влада Іспанії вирішила поділитися з кримськими колегами своїм досвідом в туристичній галузі. Про це заявив посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно.




Верховна Рада схвалила в першому читанні законопроект про Єдиний державний демографічний реєстр.




Вхід до парку "Феофанія" в Києві став платним. Потрапити на територію тепер можна за 10 гривень з людини.



Літак Boeing-737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", який летів з Анталії до Сімферополя, здійснив аварійну посадку в Сімферополі в п'ятницю близько 10.00.



Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від туристичних поїздок до низки міст Єгипту через погіршення там ситуації з безпекою.


До переліку 36 країн, куди українцям можна їхати на відпочинок без візи, додалася ще одна. Від 1 серпня українці можуть подорожувати до Туреччини, не турбуючись про візу. Її скасували для туристів з України.



Угода між урядами України й Туреччини, яка передбачає, що громадяни країн зможуть перебувати на території іншої держави без одержання візи до 30 днів з моменту в'їзду, набула чинності з 1 серпня.

Туры в Словакию

 

Что жара - не жара, все водоемы в плену отдыхающих. Несмотря на запреты на некоторых из них купаться, люди все равно сидят в воде.




Багато мешканців Волині і не тільки їдуть до обласного центру — міста Луцьк, щоб трохи розважитися і відпочити від буденності.