Пт, 2024-03-29, 10:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 33 34 »


Україна домовилася з Литвою та Словаччиною про скасування плати за національні візи. Про це повідомив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Олег Волошин.
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




З 1 серпня набуває чинності безвізовий режим з Туреччиною. Таким чином, список країн, куди українці можуть їздити без віз, розширено до 37.

 

"Без лоха - жизнь плоха"- эту русскую народную мудрость взяла себе на вооружение туристическая отрасль Турции.




Украина — большая страна, в которой есть на что посмотреть. Именно поэтому многие украинцы, как впрочем и жители других стран, много путешествуют по стране, чтобы на собственные глаза увидеть и Львов, и Донецк, и Симферополь, и Днепропетровск, ну, и конечно же, столицу Украины.

Львів

 

Після континентального футбольного чемпіонату Євро-2012 багато європейців відкрили для себе туристичну перлину України — місто Львів.




Можете себе представить несколько тысяч игрушек сразу? Не на складе или в магазине, а в музее.



Знакомые посоветовали поехать в Коблево. Из справочников узнала, что курорт Коблево расположен на Черноморском побережье Николаевской области в 4 км от междугородней трассы Одесса - Николаев (50 км от Одессы, 80 км от Николаева).

 

Местная жительница госпожа Ольга продает домашние пампушки на пляже. За один мучной смаколик правит пять гривен. За два часа в большой корзине на дне осталось несколько штук, а поэтому достала свой ноутбук и смотрит фильм.



Російські музиканти з популярного проекту RapInfo зняли відеокліп про Україну і Євро-2012. У 4-хвилинному ролику "Ефір з Україною", зокрема, мовиться: "Туристів залякали: Україна - це тихий жах. Всі, хто так вважає, вочевидь з головою не дружить".



Результати дослідження запитів користувачів пошуковика Google свідчать про те, що у поточному році Крим та Карпати є найпопулярнішими літніми курортами серед українців.




З початку Євро-2012 кордон України перетнуло 7 млн осіб і близько 1,7 мільйона транспортних засобів.



Видавництво Axel Springer, яке видає газету Bild, запевняє, що не хотіло образити українців, і шкодує, що в одній з його публікацій Україну було названо "країною повій".



Популярний у мандрівників інтернет-портал TripAdvisor склав список найдешевших міст світу для туристів. Перше місце посів Ханой - столиця В'єтнаму.



Україна не стане привабливішою для іноземних туристів за підсумками Євро-2012. Про це свідчать дані опитування, проведеного консалтинговою фірмою Trendscope на замовлення компанії Travel Industry Club, яка представляє інтереси німецького турбізнесу.