Пт, 2024-04-19, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:54
У 53% ОТГ БПП заявляє про перемогу своїх кандидатів
Інші останні Політичні новини

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявляє, що за результатами паралельного підрахунку голосів, проведеного партійними штабами, 108 переможців, або 53,73%, на посади голів ОТГ – висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Про це повідомляється на сайті партії.

З них – 16 міських ОТГ, 30 селищних та 62 сільських.

Жодна інша політична сила не наближається до цього результату. Кандидати від ВО «Батьківщина» за попередніми даними лідирують у 10 ОТГ, «Аграрної партії» – у 5 ОТГ, партії «Наш край» – у 5 ОТГ, «За конкретні справи» – у 3 ОТГ, «УКРОП», «Радикальна партія» та «Сила людей» – по 1 ОТГ.

При цьому представники «БПП «Солідарність» перемогли у переважній більшості регіонів.

Зокрема, у Донецькій області партія «БПП «Солідарність» показала 100-відсотковий результат. У обох ОТГ, де відбувались перші вибори, перемогли її кандидати.

Найбільше громад кандидати від «БПП «Солідарність» очолять у Дніпропетровській області – 17, Волинській області – 12, Черкаській – 8, Вінницькій – 7, Харківській – 7, Івано-Франківській – 7, Львівській – 7.

Кандидати від «БПП «Солідарність» перемагають з великим відривом від кокнурентів. Зокрема, у Ланнівській ОТГ на Полтавщині кандидат від БПП Костянтин Удовиченко переміг з результатом 79,5%.

У Нижньодуванській об’єднаній громаді (Сватівський район) на Луганщині кандидат на посаду голови громади від партії «БПП Солідарність» Віталій Росляк отримав 60%.

В Олешинській сільській громаді на Хмельниччині Віталій Осядлий, член партії «БПП «Солідарність», отримав понад 70 % голосів виборців.

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» також отримує перемогу у виборах депутатів новостворених об’єднаних громад. За результатами підрахунку половини бюлетенів партія отримує не менше 600 депутатських мандатів.

ВО «Батьківщина» – 520, Аграрна партія – 221, «НАШ КРАЙ» – 102, Радикальна партія – 93, «УКРОП» – 154, Опозиційний блок – 25, ВО «Свобода» – 58, Самопоміч – 63, Відродження – 22, Народний фронт – 22, 725 – депутати – самовисуванці. Загалом 29 жовтня обирали 4506 депутатів ОТГ.

«Реформа децентралізації, яку ініціював Президент, вже дає свої результати по всій країні. І ці історії успіху громад, які вже об’єдналися, були найкращою агітацією на цих виборах. Саме тому ми перемогли. Люди підтримують децентралізацію, тому що це конкретні гроші для розвитку громад і конкретні проекти», – переконаний керівник фракції партії «Блок Петра Порошенка», народний депутат України Артур Герасимов

«Кандидати від партії «БПП «Солідарність» йшли на вибори з гаслом підтримки реформи децентралізації. Їхня перемога означає, що виборці підтримують реформу децентралізації влади, ініційовану Президентом Порошенком», – прокоментував попередні результати керівник Секретаріату партії «БПП «Солідарність», народний депутат України Максим Саврасов.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 750 | Додав: adminA | Теги: перемога кандидатів, 53% ОТГ, БПП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]