Пт, 2024-03-29, 10:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:37
У параді в День Незалежності в Києві візьмуть участь розрахунки 10 зарубіжних країн, приїдуть 11 військових міністрів - Полторак
Інші останні Офіційні новини

У військовому параді з нагоди Дня Незалежності в Києві 24 серпня візьмуть участь військовослужбовці 10 країн, гостями параду будуть 11 міністрів оборони зарубіжних країн, заявив міністр оборони України Степан Полторак.

"У параді братимуть участь десять підрозділів різних країн світу, з них дев’ять країн Альянсу й одна країна, яка прагне вступити до Альянсу. Крім того, на моє запрошення до нас приїдуть 11 міністрів оборони, які разом із нами святкуватимуть День Незалежності України", - сказав він журналістам у Києві в середу.

С.Полторак додав, що в рамках параду військ також відбудеться виставка озброєнь.

"Ви побачите нові зразки (озброєння, що надійшло в українську армію - ІФ), майже 70 одиниць, зокрема і модернізованого, і створеного з нуля", - зазначив він.

Як повідомлялося, 8 серпня президент Грузії Георгій Маргвелашвілі під час телефонної розмови з президентом України Петром Порошенком повідомив, що грузинські військові на чолі з міністром оборони Леваном Ізорією братимуть участь у параді з нагоди Дня Незалежності України 24 серпня в Києві.

15 серпня під час візиту до Польщі міністр оборони України генерал армії С.Полторак поспілкувався з командувачем Сухопутних військ Збройних сил США в Європі генерал-лейтенантом Фредеріком Беном Ходжесом і запросив взяти участь у святкуванні 26-річчя незалежності України і військовому параді.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 678 | Додав: adminA | Теги: парад, 10 зарубіжних країн, Полторак, Київ, день незалежності, 11 військових міністрів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]