Чт, 2024-03-28, 18:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
Український журналіст мало не отримав статуетку замість американської співачки під час вручення Grammy
Інші останні Культурні новини
Під час церемонії вручення американської премії Grammy Awards в неділю в Лос-Анджелесі журналіст з України вийшов на сцену і спробував отримати статуетку Греммі замість співачки Адель, повідомляє The Independent

Віталій Седюк, 24 роки, пройшов на церемонію разом зі своїми друзями, у яких були квитки на захід, і сів у другому ряду поруч з Джастіном Тімберлейком та Бейонсе.

"Ідея вийти на сцену спала на думку в останню хвилину", сказав він. "Чесно кажучи, Адель - моя улюблена співачка. Тож коли я почув її ім'я, я разом з цією ідеєю заліз на сцену і сказав те, що я сказав... Я уявив, що ця нагорода призначалася мені, і тому я сказав: "Спасибі, Адель. Ви моє натхнення".

Слід зазначити, що Седюк раніше вже не раз потрапляв на сторінки газет і в об'єктиви фотокамер через свої "подвиги". Так, одного разу він вже отримав ляпаса від Вілла Сміта, якого він намагався поцілувати перед прем'єрою фільму "Люди в чорному-3" у Москві.

Ще одним курйозним випадком був момент, коли під час прес-конференції, присвяченій виходу нового фільму Мадонни на Венеціанському кінофестивалі журналіст подарував співачці гортензії. Мадонна прийняла квіти зі словами подяки, проте кинула їх одразу ж під стіл, промовивши: "Я ненавиджу гортензії". Кілька днів в Інтернеті бурхливо обговорювали вчинок Мадонни. Пізніше вона опублікувала відеозвернення до українського журналіста.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1111 | Додав: adminA | Теги: Український журналіст, статуетку, американської співачки, вручення Grammy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]