Пт, 2024-04-26, 07:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:17
Закликали закрити середземноморський маршрут для біженців німецькі ультраправі
Інші останні Новини Європейського Союзу

  "Альтернатива для Німеччини" (АдН) закликала закрити середземноморський маршрут для біженців вже з вересня.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Лідери правопопулістської партії вважають, що нелегалів слід відправляти назад в Африку, в тому числі, в Лівію.

Правопопулістська партія "Альтернатива для Німеччини" вважає нинішню політику ФРН щодо біженців "виключно негуманною, оскільки вона заохочує тіньовий бізнес в Африці, що займається контрабандою людей".

Про це йдеться в програмному документі, представленому в понеділок, 21 серпня, в Берліні лідерами передвиборчого списку "Альтернативи для Німеччини" Александером Гауландом і Алісою Вайдель. Вайдель висловилася за повне закриття так званого середземноморського маршруту для біженців вже з вересня.

За словами Вайдель, нелегальних мігрантів потрібно відправляти назад морським шляхом в Алжир, Марокко або Туніс навіть в тих випадках, коли вони виїжджають з території нестабільної Лівії. Політик вважає, що цей захід, а також "ясні корективи в сфері комунікації" дозволять утримати людей від небезпечної для життя втечі в Європу через Середземне море.

Зі свого боку Александер Гауланд висловив думку, що нелегальних біженців можна повертати і в саму Лівію. За словами Гауланда, ЄС повинен призначити спецпредставника, який домовиться про створення центрів для біженців в "досить стабільних північноафриканських країнах".

Що стосується біженців із зон конфлікту, то їх слід на довгостроковій основі розміщувати в гуманітарних центрах, розташованих поблизу країн їх походження, вважає представник АдН.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 651 | Додав: adminA | Теги: німецькі ультраправі, середземноморський маршрут, біженці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]