Пт, 2024-04-26, 07:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:54
Окупанти за добу понад 30 разів обстріляли позиції ВСУ. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу окупанти на Донбасі 31 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Луганському напрямку під вогонь 120- та 82-міліметрових мінометів потрапили Троїцьке та Новозванівка. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Новозванівку, Лобачеве, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Станицю Луганську та урочище Шарів Кут. Снайпер вів вогонь поблизу Жовтого.

На Маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів та озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти понад 10 разів вели вогонь по Широкиному. Також під вогонь бойовиків потрапили Красногорівка, Талаківка, Новотроїцьке, Зайцеве та Майорськ. Там же стріляв і снайпер.

Крім того, за даними штабу, із 82-міліметрових мінометів терористи обстрілювали Красногорівку, а з гранатометів та стрілецької зброї - Новотроїцьке. По Широкиному вогонь вели і з 122-міліметрової артилерії.

На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Авдіївку.

Зазначимо, двоє українських військовослужбовців зазнали поранень у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу. Про це сьогодні, 9 грудня, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко. За минулі три дні противник зазнав серйозних втрат.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: 30 обстрілів, окупанти, позиції ВСУ, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]