Вт, 2024-03-19, 04:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Уряд розширив пілотний проект із запровадження спрощеної процедури реєстрації шлюбу на нові міста: Вінницю, Дніпро, Луцьк, Миколаїв, Кам'янець-Подільський, Рівне, Житомир та Харків.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-12-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Українка Анна Музичук у п'ятницю 30 грудня виграла першість в Катарі з бліцу та завоювала своє друге "золото".


 

 

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оприлюднив список претендентів на здобуття премії Кабінету міністрів імені Максима Рильського за 2016 рік.


 

 

Уряд підвищуватиме прожитковий мінімум для працездатних осіб у 2017 році в три етапи – до 1762 гривень. Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева.


 

 

Кабінет міністрів дозволив військовим відкривати вогонь по повітряних суднах, які незаконно порушують держкордон України чи підозрюються у вчиненні терористичних дій.


 

 

Кабінет міністрів України опублікував текст урядового плану пріоритетних дій на термін до 2020 року. Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив у Facebook.


 

 

За минулу добу відбулося 45 обстрілів, окупанти продовжують атакувати позиції ЗСУ на усіх напрямках.