Вт, 2024-03-19, 05:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

И их активы на двух ногах. То есть если кто-то приходит и говорит, что хочет 10% с прибыли, они переезжают в Польшу.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міжнародний день людей з особливими потребами (або обмеженими фізичними можливостями) був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН в 1982 році.


 

 

Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, з 1 грудня 2016 року підвищила максимальні розміри тарифів на послуги фіксованого зв'язку.


 

 

Комітет із питань стадіонів та безпеки УЄФА рекомендує зняти з Харкова заборону на проведення офіційних міжнародних матчів.


 

 

Диригент Національної опери України, художній керівник і головний диригент оркестру "Київ-Класик" Герман Макаренко був удостоєний звання "Артист ЮНЕСКО в ім’я миру".


 

 

З суботи 3 грудня в Україні зросте ціна на алкоголь, найбільше – на віскі, ром та джин – до 63%, на шампанське – на 40%, на горілку та коньяк – до 27%.


 

 

Протягом минулої доби зафіксовано 44 обстріли позицій українських військових на Донбасі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.