Вт, 2024-03-19, 06:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

З 1 січня 2017 року єдиний соціальний внесок платитимуть навіть ті фізособи-підприємці, котрі не отримують доходу.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Від націоналізації ПриватБанку найбільше програла держава, адже витратить на його капіталізацію 116 мільярдів гривень за рахунок збільшення держборгу.


 

Оборот роздрібної торгівлі в Україні у січні-листопаді 2016 року збільшився на 3,7% порівняно з аналогічним періодом 2015 року (у порівнянних цінах) - до 1,043 трлн грн, повідомляє прес-служба Державної служби статистики України.


 

Голова боксерської промоутерської компанії Top Rank Боб Арум повідомив про домовленість щодо бою-реваншу між чемпіоном світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO українцем Василем Ломаченком та мексиканцем Орландо Салідо.


 

 

Гурт "Воплі Відоплясова" зняв дилогію кліпів на пісні "Мана" і "Чудо". 19 грудня відбулася прем'єра першої відеороботи на композицію "Мана".


 

 

У Києві буде створена єдина інформаційна база пам'яток культурної спадщини з відкритим доступом до ознайомлення.


 

 

Минулої доби відбулося 24 обстріли позицій ЗСУ, бойовики застосовували важку артилерію та міномети на Маріупольському і Донецькому напрямках і гранатомети.