Вт, 2024-03-19, 09:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

На НСК "Олімпійський" в Києві у понеділок 12 грудня відбувся центральний матч 18-го туру УПЛ, в якому "Динамо" поступилося "Шахтарю" з рахунком 3:4.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Троє українських військовослужбовців мають поранення в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

На київському вокзалі у понеділок відбудеться урочисте відправлення четвертого поїзда Єднання України "Труханівська Січ". Про це повідомили в Укрзалізниці.


 

 

Вартість національного бренду України збільшилася на 39%, завдяки чому в цьому році він став третім серед брендів країни, які росли швидше.


 

 

Один із вокалістів гурту "Скрябін" Аніс Еттаеб та гітарист колективу Олексій Зволинський створили новий колектив під назвою "Іспанія".


 

 

"Українця затримали на пляжі в Паттайї, він бомжував. За рішенням тайського суду він був доставлений в міграційний розподільник у Бангкок, де очікував депортації з забороною повторного в'їзду до Таїланду".


 

 

Минулої доби російсько-окупаційні війська 51 раз вели вогонь по позиціях ЗСУ із забороненого Мінськими угодами озброєння.