Вт, 2024-03-19, 12:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Правляча партія "Право і Справедливість" (PiS) не перешкоджатиме опозиційним силам продовжувати блокаду трибуни і президії в залі засідань Сейму.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-12-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністр енергетики Ігор Насалик стверджує, що українська енергетична система повністю готова до зими. Про це він заявив у п'ятницю 23 грудня, виступаючи з трибуни Верховної Ради.


 

У Мережі з`явилося нове відео рівненського гурту "OT VINTA". "Головний таємничий артефакт розкопок у Рівному представлено у новому кліпі "Ми коло".


 

 

Верховна Рада України ухвалила за основу і в цілому проект закону про внесення змін до Податкового кодексу в частині підвищення рентної плати за користування радіочастотним ресурсом (РЧР) для потреб мобільного зв'язку.


 

 

Колишній співвласник "ПриватБанку" Ігор Коломойський вперше прокоментував націоналізацію банку, заявивши, що банк "став жертвою свавілля НБУ".


 

 

За минулу добу бойовики відкривали вогонь 21 раз, зосередивши вогонь переважно на Донецькому напрямку.