Вт, 2024-03-19, 13:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:38
У зоні АТО - 21 обстріл. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики відкривали вогонь 21 раз, зосередивши вогонь переважно на Донецькому напрямку. Про це сьогодні зранку, 23 грудня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"З артилерії калібру 122 міліметри та 120-міліметрових мінометів обстрілювали наші позиції в районі Луганського. З 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – Авдіївку, Новгородське, Верхньоторецьке і знову ж Луганське", - йдеться в повідомленні.

Двічі бойовики намагалися атакувати українські позиції в районі Світлодарської дуги, сили АТО відбили атаки.

Крім того, протягом дня російсько-терористичні війська двічі обстріляли Миронівку з 152-міліметрової артилерії.

На Маріупольському напрямку з 120- і 82-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Красногорівку, Старогнатівку і Водяне.

На Луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів і 82-міліметрових мінометів терористи вели вогонь по Кримському. З гранатометів - по Попасній і Жовтому.

Нагадаємо, 18 грудня в районі Світлодарської дуги в районі населеного пункту Луганське окупанти двома атаками намагалися вибити передові підрозділи сил АТО із займаних позицій. Українські військові прийняли бій і відкинули противника. Ворог був змушений відступити, кинувши при цьому військове майно і спорядження російського виробництва.

П'ятеро українських бійців загинуло, більш як десятеро зазнали поранень, один потрапив у полон. В окупантів втрати серйозніші: було знищено й поранено близько 50 бойовиків.

20 грудня українські військові відбили третій наступ бойовиків на Світлодарській дузі.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що українські військові, контратакуючи, просунулися вперед і зайняли нові позиції, "які надали їм додаткову перевагу над ворогом у цьому секторі оборони".

Зазначимо, 21 грудня члени тристоронньої контактної групи щодо врегулюванню ситуації на сході України узгодили режим повного припинення вогню з 00.00 суботи 24 грудня на Донбасі в зв'язку з майбутніми святами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 717 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, 21 обстріл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]