Пт, 2024-04-26, 08:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:39
Звідки у сина Януковича мільярди пояснив екс-голова київської міліції
Інші останні Кримінальні новини
На даний момент за сферами діяльності державних установ закріплені такі люди, як "смотрящіє". Вони здійснюють нагляд та беруть участь у розкраданні державних ресурсів, заявив народний депутат, заступник парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віталій Ярема, пише "Главком".

"Кримінальні авторитети, злодії в законі, "смотрящіє". Суть у тому, що кримінальні елементи беруть участь у перерозподілі бюджету, майна тощо. В 90-ті забирали майно у держави, а сьогодні вже забирають у інших підприємців і олігархів. Це найгірше, адже за державними посадами криються кримінальні авторитети", - заявив Ярема.

За його словами, правоохоронні органи сконцентровані на знищенні опозиційних політичних сил, але зовсім не помічають і не займаються знищенням ось цих злочинних угруповань при владі.

"Тому ми маємо сьогодні сина президента, який за півтора року став одним з найбагатших людей в Україні. Януковича запитали, як до цього дійшло, а Віктор Федорович відповів - він успішна людина. Але Янукович - державний службовець, ти повинен пояснити, за рахунок чого він збагатився", - підкреслив депутат.

Ярема вважає, що Олександр Янукович також є "смотрящім".

"Мабуть, адже за рахунок чого він ще міг би збагатитися. Він, що, створив новий автомобіль чи побудував завод? Нічого подібного, син президента взяв під контроль податкову, митницю і правоохоронні органи", - заявив він.

Нагадаємо, активи старшого сина Януковича сягають майже 2 мільярди гривень.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 942 | Додав: adminA | Теги: сина Януковича мільярди, екс-голова київської міліції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]