Вт, 2024-03-19, 07:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Поєдинок збірних Польщі та України, які мають зустрітися 22 березня в рамках відбіркового турніру до чемпіонату світу 2014 року, може відбутися не у Варшаві, а в іншому місті.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



15 березня 2013 року у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка реставрованої кераміки та авторського живопису  Наталії  Ревенок "Повернення краси".



14 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, удень дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-1 градус, удень +4...+6 градусів.





В результате атаки хакеров в сеть попали данные нескольких десятков американских знаменитостей и политиков.



Більшість українців не вірять, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко замовила вбивство депутата Євгена Щербаня. Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.





Захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка вкотре не випустили за кордон у аеропорту "Бориспіль".




Незважаючи на серйозні ризики для здоров'я, попрацювати на найнебезпечнішому будівництві світу охочих вистачає.


Сінгапурська суднобудівна компанія зі світовим ім'ям Keppel Corp сьогодні повідомила ділову громадськість про те, що вона скасувала контракти на будівництво двох напівзанурюваних нафтових вишок для української компанії НАК "Нафтогаз".




Каталонська "Барселона" зробила подиву гідний "камбек", зумівши пройти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Мілан" після безгольової поразки в першому матчі в два м'ячі.



Електронні татуювання, що не бояться води, тепер можуть стежити за ритмом серця під час повсякденної активності. Науковці знайшли спосіб "вкарбувати" відстежувальні пристрої прямо в шкіру пацієнта.


Україна "сповзає до авторитаризму", Росія залишається суспільством "дедалі більшої невизначеності", а Грузія, де обрали нового прем'єр-міністра, "опинилася перед обличчям важкого перехідного періоду, який загрожує небезпекою внутрішньої політичної нестабільності".