Вт, 2024-03-19, 04:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




20 французьких депутатів підписали петицію до керівництва Євросоюзу, в якій міститься вимога звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



6 березня в Києві невелика хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень +4...+6 градусів.



Відомий голлівудський актор і екс-губернатор американського штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер призначений відповідальним редактором аж двох журналів про фітнес і бодібілдинг - Muscle & Fitness та Flex.


Віце-президент Європейської Комісії Кетрін Ештон і єврокомісар з питань європейської політики сусідства Штефан Фюле заявляють про своє занепокоєння ситуацією, пов'язаною з можливим позбавленням депутатського мандата Сергія Власенка.




Во вторник, 5 марта, коммунисты отмечают 60 лет со дня смерти Иосифа Сталина. Активисты КПРФ возложили венки и цветы на его могилу на Красной площади.




Путін може аніскільки не боятися, що диктатор Лукашенко почне загравати з Євросоюзом, адже в Бєларусі ВАТ "Газпром" володіє половиною акцій місцевого "Бєлтрансгазу.



Можливості соціальних мереж безмежні: хтось використовує їх для самовираження, хтось в якості засобу спілкування, а хтось як інструмент реклами, але найефективніше поєднувати це все.



Сьогодні ввечері в Дортмунді донецький "Шахтар" проведе поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Боруссії".



Японські генетики на чолі з російським науковцем Костянтином Агладзе вперше виростили зі стовбурових клітин живе людське серце. Це прорив не тільки для трансплантології, а й для фармацевтики.

подавитель сотовых телефонов

 

Насколько часто мы видим таблички в коридорах различных организаций, больниц, на которых написано о том, что здесь нужно соблюдать тишину или нельзя пользоваться сотовыми телефонами?





Депутати від Партії регіонів Володимир Олійник та Вадим Колесниченко розповіли, чому "справа про сумісництво" депутата "Батьківщини" Сергія Власенка є особливою.



Перед тем, как приобрести недвижимость в Швейцарии – будь это вилла в Монтрё или квартира в другом городе, нужно ознакомиться с законодательством страны и желательно проконсультироваться с юристом.