Вт, 2024-03-19, 06:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




На підписання Угоди про асоціацію України з Євросоюзом істотно вплине звіт місії екс-голови Європарламенту Пета Кокса і колишнього президента Польщі Олександра Кваснєвського.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-03-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



22 березня в Києві хмарно, уночі невеликий мокрий сніг, удень сильний мокрий сніг, місцями ожеледь, на дорогах ожеледь, налипання мокрого снігу, сильна заметіль, снігові замети, вітер північно-східний, 7-12 м/с, удень пориви 17-22 м/с.




Верховна Рада призначила позачергові вибори мера Василькова на 2 червня 2013 року. За таке рішення висловилися 343 депутата.



Крихітний Кіпр став сценою епічної битви між Меркель і Путіним: голосування місцевих законодавців проти ініціативи з урізування вкладів стало очевидним викликом Єврогрупи й особисто фрау канцлер.




Майже всі "регіонали" пішли з сесійної зали Верховної Ради під час розгляду питання про призначення виборів у Києві.



У парламентському Комітеті з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією відзначили наявність "величезної кількості законопроектів з корупційною складовою".



У Бортничах місцеві жителі, активісти ВК «Наступ» та ВЖУ «За вільну Україну» провели акцію протесту із вимогами негайного виділення коштів на ремонт застарілих споруд БСА.




Лідер парламентської фракції "УДАР" Віталій Кличко називає "театром абсурду" ситуацію у Верховній Раді навколо призначення позачергових місцевих виборів.


Пересування в космічному просторі запущеного NASA в 1977 році міжпланетного зонда Voyager 1 викликали суперечливі заяви. З'явилися повідомлення, що апарат перетнув кордон геліосфери і став першим в історії штучним об'єктом, який залишив Сонячну систему.


В Україні в сфері демократії та прав людини відбулося подальше погіршення. Про це йдеться у документі спільної робочої групи Єврокомісії "Реалізація Європейської політики сусідства в Україні "Прогрес у 2012 році та рекомендації щодо впровадження".