Пт, 2024-04-19, 13:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українська льотчиця і депутат Верховної Ради України Надія Савченко заявила, що готова вести переговори про звільнення полонених українських військовослужбовців з ватажками "ДНР" і "ЛНР", але не з політиками.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко (5-1, 3 КО) прибув до США, де 11 червня проведе поєдинок проти чемпіона WBO в першій легкій вазі пуерториканця Романа Мартінеса (29-2-3, 17 KO).


 

Місто, що здобуде право приймати Євробачення-2017, визначить конкурс. Його умови Національна телекомпанія України оголосить після зустрічі її керівництва з Наглядовою радою Євробачення-2017 у Женеві.


 

Європейська комісія "За демократію через право" (Венеціанська комісія) на своєму засіданні в суботу 11 червня ухвалила рішення щодо законодавчої норми, яка дозволяє партіям "підчищати" партійні списки вже після виборів.


 

 

За результатами змагань снайперських груп ЗСУ перше місце в особистому заліку зайняв боєць Роман Вінтонів, більш відомий під своїм журналістським псевдонімом "Майкл Щур".