Чт, 2024-04-18, 15:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Як передає Польське радіо, рішенням журі нагороди українську льотчицю відзначено "За силу духу в боротьбі за людську гідність і честь".

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-06-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У 2015 році Україна експортувала в ЄС 1,63 млн тонн пшениці, обігнавши в цьому США, Канаду і РФ. При цьому, безмитна квота на імпорт української пшениці в ЄС становить лише 950 тисяч тонн.


 

 

Польща ініціює створення міжпарламентської асамблеї парламентів країн "Вишеградської групи", України та Румунії.


 

На Донеччині співробітники податкової міліції запобігли незаконному відшкодуванню ПДВ на суму понад 20 мільйонів гривень підприємству, підконтрольному російській фінансово-промисловій групі.


 

 

Про це на прес-конференції у Будинку футболу заявив очільник Федерації футболу України Андрій Павелко.


 

У місті Тростянець Сумської області на території пам'ятки архітектури XVIII століття фортеці "Круглий двір" 25 червня розпочався VII міжнародний фестиваль історичної реконструкції "Стара фортеця. Подорож крізь століття".


 

В понедельник 27 июня Польша организует собственный саммит о будущем Евросоюза, куда приглашены представители стран, не попавших на субботние переговоры в Берлине.


 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що парламент розгляне питання про призначення нових членів ЦВК після досягнення "взаєморозуміння між фракціями".


 

 

Президент України Петро Порошенко привітав молодих українців з Днем молоді, який в цьому році відзначається 26 червня.


 

Футболка-поло уже много лет является трендом. Ее даже можно назвать классикой стиля casual. Эта модель любима как женщинами, так и мужчинами за свою универсальность.


 

За минулу добу підтверджено 55 обстрілів російськими окупаційними військами позицій сил АТО. 25 з них на Донецькому, 19 - на Маріупольському, 6 - на Луганському напрямках та 5 по ділянках місцевості.