Чт, 2024-03-28, 21:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Озброєний чоловік відкрив вогонь у кінотеатрі торгового центру Rhein-Neckar-Zentrum в німецькому місті Фірнхаймі (земля Гессен).

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-06-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

ПАТ "Київенерго" зупинило закупівлю матеріалів та обладнання для реконструкцій та ремонтів, а за кілька днів зупинить аварійні ремонти мереж через арешт його рахунків. Про це повідомляє прес-служба компанії.


 

 

Прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон та його дружина Саманта віддали свої голоси на референдумі щодо членства в ЄС.


 

 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі один український військовослужбовець загинув, ще одинадцятьох було поранено.


 

Президент України Петро Порошенко підписав ухвалений Верховною Радою закон, що долучає Публічне акціонерне товариство "Українська залізниця" (Укрзалізниця) до списку заборонених до приватизації підприємств.


 

 

Для знезараження мережі водопостачання Ізмаїла застосовуватимуть діоксид хлору, на придбання якого з бюджету міста буде виділено 190 тисяч гривень.


 

Міністерство освіти та науки повністю прибрало норму про позаконкурсний вступ, а також цільовий прийом, тобто, всі учасники вступної кампанії-2016 проходитимуть конкурсний відбір.


 

Програми залучення випусників провідних університетів США до стажування та практики в Україні отримають ширшу підтримку. Про це на своїй сторінці в Facebook 22 червня повідомив глава АП Борис Ложкін за підсумками зустрічі з маршалом Гарвардського університету Джекі О’Ніл.


 

Держприкордонслужба отримала 60 млн гривень з початку року на інженерно-технічне облаштування українсько-російського державного кордону (проект "Стіна"). Про це повідомляють на сайті відомства.


 

Заступник Глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв та помічник Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд обговорили стан імплементації Мінських домовленостей.