Пт, 2024-03-29, 08:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Під час спроби перетину кордону з Польщею затримано Андрія Кошеля - колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

История – это интересный предмет, который изучают в школе и институте. Это предмет, который описывает судьбы людей, роковые решения волевых лидеров, поражения и победы всемирного масштаба.


 

 

Президент України Петро Порошенко побажав успіхів національній збірній України з футболу на Чемпіонаті Європи у Франції. Про це голова держави написав у себе на Facebook.


 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що кращою відповіддю війні є мир та спокій у Маріуполі. Про це він заявив 12 червня 2016 року під час святкування другої річниці звільнення Маріуполя від російських бойовиків


 

Проукраїнські сили Харкова в неділю 12 червня 2016 року принесли під російське консульство труну з опудалом чинного президента Російської Федерації Володимира Путіна й влаштували символічний "похорон".


 

Квартирный переезд – это слишком важное мероприятие, для того, чтобы не начать планировать его заранее. Залог успеха заключается не только в личном отношении к упаковке.


 

 

Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков в ближайшее время представит концепцию реформирования Государственной службы по чрезвычайным ситуациям (ГСЧС).


 

За минувшие сутки российские оккупационные войска вели огонь по позициям ВСУ 49 раз. Зафиксировано 24 обстрела на Мариупольском, 19 на Донецком и 6 на Луганском направлениях.


 

 

«Ломаченко полностью доминировал в ринге в первых четырех раундах, а в пятом отправил Мартинеса в тяжелый нокаут комбинацией левый апперкот – правый хук».


 

Сьогодні на вечірньому засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції затвердили рішення про дату початку роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.