Вт, 2024-04-16, 19:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2016 рік", яким понад 5 млрд грн спрямовується на субсидії для малозабезпечених громадян.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розробити чіткий план підтримки гідроенергетики в Україні на найближчі 10 років, що забезпечить стратегічне планування розвитку галузі.


 

 

28-30 липня відбудеться масштабний рок-фестиваль Woodstock Ukraine, який пройде на території старовинного замку в селищі Свірж на Львівщині.


 

 

Переможниця міжнародного музичного конкурсу "Євробачення-2016" співачка Джамала 5 липня виступить на головній площі Краматорська.


 

 

Країни Євросоюзу перенесли ухвалення рішення щодо надання безвізового режиму для України, Грузії та Косова на вересень.


 

Державний концерн "Укроборонпром" створив у своїй структурі Українську авіабудівну корпорацію, об`єднавши таким чином всі авіабудівні підприємства країни в єдиний літакобудівний кластер.


 

 

Наказом міністра інфраструктури України затверджено стратегічний план розвитку УДППЗ "Укрпошта" до 2020 року.


 

 

Українець Олександр Усик і поляк Кшиштоф Гловацький зустрінуться в чемпіонському бою в Польщі. Про це повідомив менеджер кримчанина Олександр Красюк.


 

 

Пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом локалізована, однак залишається кілька десятків осередків диму. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.


 

 

За минулу добу бойовики 46 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.