Чт, 2024-04-18, 12:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук під час виступу в рідному місті заспівав кримськотатарською мовою. Днями в місті Лева відбувся концерт в рамках туру "ОЕ" "Без меж".

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-06-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Загиблих серед українських військових у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу немає, троє зазнали поранень.


 

Человек, попавший в сети наркозависимости, попадает в вынужденную изоляцию. Его мозг страдает от воздействия наркотических веществ его сознание принципиально меняется.


 

Хабар у сумі 200 тис. доларів так званим "діамантовим прокурорам" передавався трьома частинами з метою припинення незаконних перевірок підприємства "Чистий ґрунт" та ТОВ "Гідроекоресурс".


 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій сподівається, що Конституційний суд не буде приймати будь-які рішення щодо закону про люстрацію до тих пір, поки парламент не прийме законопроект про внесення змін до цього закону відповідно до рекомендацій Венеціанської комісії.


 

 

Україна через 10 років буде членом Європейського Союзу, заявив прем`єр-міністр Володимир Гройсман на бізнес-форумі в Києві.


 

 

У Росії українського політв’язня Олексія Чирнія тиждень тому доставили з колонії на вже третю психіатричну експертизу до Москви.


 

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що вимушених переселенців з Донбасу та Криму, які потребують соцвиплат, можуть першочергово забезпечити біометричними паспортами.


 

Західні дипломати приєдналися до учасників маршу за права сексуальних меншин у центрі Києва і, після того як подія завершилася переважно без інцидентів, відзначили прогрес України в захисті прав геїв.


 

У наш активний і швидкоплинний час всі люди намагаються жити якомога веселіше і яскравіше. Як правило це не завжди виходить - бізнес, робота й інші справи іноді стають на шляху до відпочинку.


 

 

Російські окупаційні сили на Донбасі протягом вечора неділі 12 червня вчинили 39 обстрілів українських позицій в Донецькій області та один - у Луганській.


 

У Ліллі (Франція) ввечері 13 червня відбувся матч першого туру групового етапу у квартеті С, в якому збірна України зустрічалася з командою Німеччини і програла з рахунком 0:2.


 

Вы можете сделать заказ курсовых, дипломных и иных научных работ на сайте. Услуги на самом высоком уровне и в оговоренные сроки. На сайте можно узнать о стоимости работ.