Чт, 2024-04-25, 10:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Генеральна прокуратура України передала справу екс-заступника генпрокурора Віталія Каська в Національну поліцію.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Додаткове спалювання твердих побутових відходів зі Львова на київському заводі "Енергія" в короткі терміни не вплине на збільшення викидів у повітря і не погіршить екологічну ситуацію в столиці.


 

Фахівці відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Одесі рекомендують відпочивальникам упродовж найближчих днів утриматись від купання в Чорному морі на шести міських пляжах.


 

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров заявляє про перевиконання державного бюджету України за доходами за підсумками 5 місяців, при цьому за деякими статтями ситуація "дуже напружена".


 

Фаворитом вважають вченого-історика та політичного оглядача, 47-річного Ґудні Йоханнессона, який раніше не працював на виборних посадах.


 

 

Перший міністр Шотландії Нікола Стерджен заявила, що шукатиме "термінових дискусій" з Брюсселем з метою "захистити місце Шотландії у ЄС" після того, як Британія проголосувала за вихід з союзу.


 

Обеспечит полный ассортимент металлопродукции компания "Стиллар" на сайте ssc.org.ua. Предлагается сортамент квадратных труб. Можно укомплектовать любой заказ.


 

 

Более 31 тысячи человек подписали петицию за отставку уполномоченного по правам ребенка при президенте РФ Павла Астахова.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив здивування і розчарування декларацією Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи, прийнятої вчора 24 червня.


 

 

За минулу добу зафіксовано 61 обстріл позицій українських військ. З них 28 на Маріупольському, 24 на Донецькому напрямку, та 9 на Луганщині.


 

 

Глава германской дипломатии Франк-Вальтер Штайнмайер выступил с предупреждением не принимать скоропалительных решений.


 

Жара – опасный враг комфорта и уюта в вашем доме. Победить её вам помогут жалюзи. В особенности бамбуковые. Этот вид жалюзи предпочитают самые искушённые покупатели.