Пт, 2024-04-19, 14:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міський голова Львова Андрій Садовий висловив переконання, що причиною пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі, внаслідок якої під завалами загинули рятувальники, став умисний підпал.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-06-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Восьмеро українських військових зазнали поранень за минулу добу в результаті обстрілу з боку бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Жодних рішень щодо продовження мораторію на землю на 2017 рік не буде доти, доки не будуть вивчені та розглянуті всі нюанси з обігом земель.


 

 

Президент України Петро Порошенко заявляє про досягнення макрофінансової стабілізації ситуації в країні.


 

Відбулася перша робоча нарада за участю представників Європейської мовної спілки (ЄМС) та Національної телекомпанії України (НТКУ), присвячена проведенню "Євробачення-2017" року в Україні.


 

Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав рішення про передачу справи, де фігурують у тому числі екс-президент Леонід Кучма та бізнесмен Ігор Коломойський, до Національного антикорупційного бюро.


 

 

Україні потрібно криміналізувати поняття "злодій у законі" і притягувати цих людей до відповідальності. Про це розповів начальник ГУ НП у Києві Андрій Крищенко.


 

Збірна України наполегливо готується до фінального турніру чемпіонату Європи з футболу. Всі у команді розуміють, що рівень матчів континентальної першості буде відчутно відрізнятися від ігор національної Прем'єр-ліги.


 

 

Трагедія на звалищі під Львовом, де тисячотонний зсув сміття забрав життя трьох людей, вкотре нагадала про проблему зі скупченням відходів в Україні.


 

 

Впродовж доби, що минула, бойовики проросійських бандформувань понад 49 разів обстріляли позиції ЗС України вздовж всієї лінії розмежування сторін.