Пт, 2024-03-29, 12:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Подданные Великобритании после референдума о выходе из Европейского союза подают документы на получение паспортов, позволяющих сохранить гражданство ЕС.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-06-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Депутат парламенту від фракції "Народний фронт" Ігор Лапін вважає останні заяви народного депутата від "Батьківщини" Надії Савченко вкрай підозрілими, що грають на руку Росії.


 

 

Поліція підозрює директора ДСП "Чорнобильська АЕС" Ігоря Грамоткіна у махінаціях з радіоактивним брухтом і виведенні держкоштів за кордон. Про це свідчить ухвала Печерського райсуду від 15 червня.


 

Вночі почалися бойові дії поблизу міста Дебальцевого, де за непідтвердженими даними, сили АТО взяли під свій контроль дві висоти в Логвинове, оточили Санжарівку і закріпилися в 2 кілометрах від Вуглегірська.


 

 

Український спортсмен Дмитро Чумак, який був шостим на чемпіонаті світу з важкої атлетики 2015 року в американському Г'юстоні у ваговій категорії до 94 кг, у підсумку став бронзовим призером цих змагань.


 

 

Біля Збаразького замку в Тернопільській області під час земляних робіт виявлено поховання чотирьох осіб і предмети побуту, що датуються XVII століттям.


 

Кабінет міністрів України у рамках формування основних напрямів бюджетної політики на 2017 рік, а також на 2018 і 2019 роки, прогнозує зростання економіки України на рівні 3% у 2017 році і 4% - у наступні два роки.


 

Глави держав та уряд країн-членів Євросоюзу доручили Раді ЄС якнайскоріше вирішити питання щодо занепокоєнь Нідерландів щодо ратифікації Угоди про асоціацію ЄС-Україна за результатами голландського референдуму 6 квітня.


 

Усього протягом минулої доби у районі проведення АТО зафіксовано 51 випадок відкриття вогню бойовиками із забороненого мінськими угодами озброєння, по 24 на Донецькому та Маріупольському та 3 на Луганському напрямках.