Ср, 2024-04-24, 03:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:52
9 січня буде підсумкова доповідь місії Кокса-Кваснєвського у справах Тимошенко-Луценка
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Мандант спостережної місії Європарламенту в складі екс-президента Польщі Александра Кваснєвського й екс-голови ЄП Пета Кокса у справах екс-прем'єра України Юлії Тимошенко та екс-глави МВС Юрія Луценка закінчився минулого року, а 9 січня президент ЄП Мартін Шульц отримає остаточну доповідь місії.

Саме на 9 січня заплановано зустріч, на якій, як очікується, і буде представлено остаточну доповідь місії за результатами роботи в Україні, передає "Інтерфакс-Україна".

Проміжну доповідь місії було передано керівництву ЄП у жовтні минулого року. Роботу самої місії було припинено на період виборчої кампанії в Україні й відновлено після завершення виборів, які відбулися 28 жовтня.

Раніше Кваснєвський повідомив, що отриманий від Європарламенту мандат "цілком чіткий - ми продовжуємо цю місію до кінця року".

"До кінця року ми маємо знайти рішення і надати остаточну доповідь Європарламенту", - додав він.

Нагадаємо, 19 листопада спостерігачі від Європарламенту Кокс і Кваснєвський залишили територію ЦКЛ №5 у Харкові після зустрічі з Тимошенко, не спілкуючись із журналістами. Кокс і Кваснєвський провели на території лікарні близько 2 годин.

Раніше вони відвідали Качанівську виправну колонію (№ 54) в Харкові, де відбуває покарання екс-прем'єрка України Тимошенко (наразі вона перебуває на лікуванні в ЦКЛ № 5 у Харкові). А також були присутні на судовому засіданні в Київському райсуді Харкова, де розглядали кримінальну справу стосовно Тимошенко щодо діяльності корпорації ЄЕСУ.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: 9 січня, Тимошенко-Луценка, доповідь місії Кокса-Кваснєвського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]