Пт, 2024-03-29, 08:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В современном мире от несчастных случаев не застрахован ни один человек. Однако, особо рискуют актеры, которым часто приходится сниматься в динамичных сценах, что всегда повязано с риском для здоровья и жизни.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Втікши від дорогої французької демократії в дешевшу і простішу автократію, актор зробив те ж саме, що роблять західні корпорації щодня, переводячи свої підприємства до Китаю, зауважують спостерігачі.



10 січня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -12...-14 градусів, удень -5...-7 градусів.



"У Святвечір, 6 січня, в Саду Шевченка зібралися 363 особи, які співали колядки. Рекорд підтвердили представники Книги рекордів України, про що свідчить наданий нам сертифікат".




"Укрпошта" уклала угоду з ПрАТ "Інком" на придбання комп’ютерної техніки на 6,96 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".



Кваснєвський висловив думку, що можливою датою закінчення роботи місії може бути підписання Угоди про асоціацію в листопаді на саміті Східного партнерства у Вільнюсі.




Один из пропавших бортов компании АэроСвит 767-300 UR-AAI очевидец обнаружил на островах в Карибском море .


У рейтингу "ТОП-100 впливових людей України у 2012 році", складеному журналом "Корреспондент", Олександр Янукович, власник холдингу "МАКО", посідає четверту позицію. Перші три рядки - у його батька та у Ріната Ахметова із Сергієм Льовочкіним.



У грудні золотовалютні резерви НБУ скоротилися на 3,3% - до 24546000000 доларів, а в цілому за 2012 рік - на 22,8%.



21 декабря 2012 были начаты переговоры между ЕС и Газпромом относительно правового статуса российских трубопроводов в Европе.


 

Досить песимістичне майбутнє змалював комісар ЄС із соціальних питань Ласло Андор, представляючи у вівторок, 8 січня, в Брюсселі черговий соціальний звіт.



Журналисты известного израильского интернет-издания
הובלות-בת-ים.com пообщались о творческой жизни и работе с известным актером театра и кино.