Пт, 2024-04-19, 07:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Народного депутата України фракції "Батьківщина" Арсена Авакова облили зеленкою на вході до будівлі Апеляційного суду Харківської області.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Государственное информационное агентство Алжира со ссылкой на руководство служб безопасности сообщает, что в ходе спецоперации удалось освободить почти 100 из 132 иностранных граждан, захваченных исламистскими боевиками.



Известный режиссер, довольный тем, что ему удалось выгодно купить запчасти alfa romeo с помощью сайта alfaromeo.in.ua, согласился ответить на вопросы журналистов.



В пятницу, 18 января, стало известно о гибели в Сирии французского журналиста Ива Дебая. В сообщении подчеркивается, что стрелял снайпер правительственных войск.



Известный режиссер нашел, кому доверить Web продвижение сайта о кинематографе, а также согласился рассказать журналистам о Сергее Параджанове и годах жизни, когда его начала преследовать советская власть.




В американському штаті Каліфорнія збудували перший у світі тематичний Lego-готель. Готель розташований у парку Legoland.


19 січня в Києві хмарно, уночі сніг, мокрий сніг, удень мокрий сніг з дощем, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, удень слабке налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень 0...-2 градуси.




За планами уряду, приватизація вугільної галузі має завершитися у 2015 році. Міненерго визначило 13 шахт, що підлягають приватизації цього року.




В установі наголошують, що не можуть порушувати норму закону про доступ до публічної інформації і не реагувати на звернення громадськості.



У п'ятницю, 18 січня, на авіабазі США у повіті Баграм афганської провінції Парван обвалився дах однієї з будівель, внаслідок чого загинули троє афганців, ще 10 зазнали поранень.


«Юристи пояснили мені, - розповіла дівчина, - якщо держбюджет не передбачатиме коштів на фінансування програми, тоді всі претензії банку будуть до мене, бо я позичальник за договором, і мені доведеться платити не 3% річних, а всі 16%».



Известный певец выгодно и быстро заказал грузовые перевозки на сайте rapidcargo.ru, а пока ждал машину, пообщался с представителями прессы.



У фільмі поряд із професійними акторами сліпих кобзарів грали пересічні незрячі люди, яких відібрали для зйомок у кількох українських містах, в тому числі і в Луцьку.



Самая э
кзотическая певица украинской эстрады Гайтана до сих пор не может оправиться от стресса, который пережила в новогоднюю ночь. После праздничного концерта певица и ее продюсер, и жених Эдуард Клим вернулись домой



В современном мире, который полон стрессов и депрессий из-за просто таки неумолимых темпов жизни, людям полезно иногда просто расслабиться.



Известный шоу-мен, музыкант и продюсер говорит, что в начале заработать денег ему помогала работа на должности тамада Киев особо его не сильно воспринимал, но теперь он даже собственные проекты продюсирует.



Можливо, після публікації результатів дослідження англійських науковців подекуди законодавчо введуть проведення генетичного аналізу всім претендентам на посаду президента.



Підсумки військової операції армії Алжиру зі звільнення заручників, захоплених бойовиками на нафтогазовому комплексі Ін Аменас, станом на ранок п'ятниці, 18 січня, залишаються суперечливими.



Народних депутатів від об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександру Кужель, Тетяну Слюз та Людмилу Денисову, що відмовилися покидати екс-прем'єра Юлію Тимошенко після закінчення часу, відведеного на короткострокове побачення, винесли на руках.