Чт, 2024-03-28, 23:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Українка Олена Підгрушна стала другою в гонці переслідування на етапі Кубка світу з біатлону в італійському Антхольці.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


20 січня в Києві хмарно із проясненнями, уночі сніг, мокрий сніг, удень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень -1...+1 градус.






На сьогоднішній день в базі даних на усиновлення перебуває 26 тисяч анкет українських сиріт. З них 6000 підходять під критерії, за якими їх можуть усиновити іноземці.




Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія вимагає від керівництва ЦКЛ "Укрзалізниці" повідомити про медикаменти, які давалися її матері.


Вчора в Швеції був представлений оновлений логотип конкурсу європейської пісні "Євробачення 2013".




Капітан жіночої команди України Олена Підгрушна зайняла четверте місце в спринті, яким стартував шостий етап Кубка світу в Антхольці.




У центрі сирійського міста Алеппо пролунав сильний вибух, є жертви. Крім того, в місті Дераа на півдні Сирії підірвані два автомобілі.




Резолюція стане відповіддю Ради Безпеки ООН на запуск Північною Кореєю супутника в грудні минулого року.


"Розуміючи, що в брудних порожніх справах проти Юлії Тимошенко найближчим часом поставить крапку Європейський суд з прав людини, поплічники Януковича пішли на зухвалий і брехливий відчайдушний крок", - заявили в опозиційній партії.


Воду на Оболонській освятить Предстоятель Української православної церкви митрополит Київський і всієї України Володимир, а у "Гідропарку" – Предстоятель Української православної церкви – Київського патріархату патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.



Плануєте організувати грандіозну і веселу вечірку для своїх друзів, а тому хочете приготувати на свято цікаві коктейлі? Тоді неодмінно відвідайте сайт shmakota.com.ua