Чт, 2024-04-25, 23:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Росія не отримала від влади Південного Судану "чорний ящик" зі збитого 21 грудня вертольота Мі-8. Про це заявив перший заступник постійного представника РФ при ООН Олександр Панкін.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-01-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Прибуття африканського контингенту, санкціоноване Радбезом ООН, очікується лише через декілька днів, товариші по Євросоюзу і НАТО обмежуються скромним невоєнним внеском.



16 січня в Києві хмарно, невеликий дощ із мокрим снігом, місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +2...+4 градуси.




Верховний суд Пакистану видав ордер на арешт прем'єр-міністра країни Раджи Первеза Ашрафа, а також ще 15-ох обвинувачують у корупції.


Обсяги виробництва продукції сільського господарства в Україні в 2012 році впали на 4,5% в порівнянні з попереднім роком, доповідає Державна служба статистики.


"Ярмарок кар'єри" проводиться щороку у Києві в Центрі кар’єри та працевлаштування студентів Національного університету "Києво-Могилянська академія". Цього року ярмарок відбудеться у приміщенні "Могилянки" в Києві 29 березня.



У районі прибережної області регіону Пілбару (Pilbara), в північно-західній частині Австралії, можна зустріти сліди життя, яке існувало на планеті приблизно 3,49 мільярда років назад.

Если вдруг вы захотите купить себе авторегистратор, и стоите перед выбором, покупать ли видеорегистратор RealAuto-803, или взять что-то иное, то, всё зависит от того, с чем именно вы будете сравнивать эту модель.



Цуренко залишилася єдиним представником України в одиночних розрядах Australian Open. Раніше не зуміли пройти перший раунд турніру Сергій Стаховський і Елліна Світоліна.



Президент України Віктор Янукович фліртує зі вступом до Митного союзу, намагаючись переконати Захід ігнорувати погіршення ситуації з демократією і правами людини в Україні.


Колишній міністр внутрішніх справ Австрії Ернст Штрассер, екс-депутат ЄС,  визнаний винним у спробі отримання хабара і засуджений до чотирьох років позбавлення волі.



З першого січня частина повноважень Бюро технічної інвентаризації перейшла до державних реєстраторів.Тепер вони видають документи про право власності на житло.




Держстат за підсумками листопада минулого року зафіксував різке скорочення негативного сальдо зовнішньої торгівлі товарами. У жовтні її дефіцит становив $ 1,5 млрд, а в листопаді $ 0,99 млрд.



Если вы решили купить себе новую сумку, но сейчас работы у вас нет, то не отчаивайтесь.



Опозиція пропонує встановити кримінальну відповідальність за порушення порядку голосування на засіданнях ВР.

 

В вакансиях теперь запрещено указывать желаемый возраст и пол кандидата. А пособие по безработице может быть больше, чем средняя зарплата.




Автомобільний ринок України, включаючи обсяг реєстрацій операцій з легковими і комерційними автомобілями, у 2012 році порівняно з 2011 роком збільшився на 22%, до 363,2 тис. одиниць.



Поки депутати голосуватимуть чужими картками, годі домогтися змін у країні. Щоб припинити практику "піанізму" в парламенті партія "УДАР" виробила план дій, який складається з 5 пунктів.