Пт, 2024-04-19, 03:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Команда титулованих науковців з Японії нарешті вивела стійкі клітини, які здатні боротися з пухлинами.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-01-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



9 січня в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -11...-13 градусів, удень -7...-9 градусів.




У Львові стартувало VI міське Свято Пампуха. Вперше на Святі Пампуха запрацювала "Пампухова хата", де представлено понад 50 тис пампушок.



В рейтингу найпопулярніших слів, які вживалися у минулому 2012 році, перемогу здобув "хештег", який позначається знаком #. Такого висновку дійшли фахівці Американського діалектологічного товариства (ADS).



США не мають наміру визнавати Палестинську національну адміністрацію (ПНА) як Державу Палестина, заявила 7 січня офіційний представник держдепартаменту США Вікторія Нуланд.


Мешканці Запоріжжя відзначили Різдво за давніми козацькими звичаями - масовими боями "лава на лаву". 7 січня в Запоріжжі в історико-культурному комплексі "700-річний Запорізький дуб" тисячі запорожців побували на різдвяних народних гуляннях.


"Автомобілі високопосадовців часом нагадують бенкетування у часи чуми. Коли соціально-економічна ситуація в державі надзвичайно складна, держслужбовці, ніби нічого й не сталося, продовжують дивувати громадян не лише золотими унітазами, а й шикарними іномарками.



Україна створила власний тренд у собаківництві. Це нова порода чотириногих - одіс, яку вивели в нашій країні і вже визнали у всьому світі. Робота над створенням цієї породи собак довгий час велася в Одесі.


Результати досліджень, проведених співробітниками університетської клініки Rigshospitalet у Копенгагені, свідчать про те, що жирна і висококалорійна їжа не тільки збільшує ризик захворювання серцевими хворобами, але також різко погіршує якість сперми у чоловіків.



Українська православна церква Київського патріархату відстоює українську мову і виступає проти Митного союзу. Про це розповів патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, голова УПЦ КП.



Праздник пампушки - главная аттракция Рождественского Львова,
специально для которой был налажен импорт замороженных овощей из Польши и других стран Европейского Союза с помощью сайта astor-kocieniewski.pl