Ср, 2024-04-24, 05:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Эта пара привыкла к удивленны
м взглядам в свою сторону. Татьяне - 28 лет, Анатолию - 67. Супруги Драч воспитывает двух сыновей - пятилетнего Иванка и Илью. Младшенькому через несколько дней исполнится месяц.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-01-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Опозиція зібрала 152 підписи під вимогою розпочати процедуру відставки голови Верховної Ради України Володимира Рибака.



1 лютого в Києві хмарно, уночі без опадів, вранці та вдень невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +1...+3 градуси.




Син засудженого до довічного ув’язнення Дмитра Павличенка - Сергій заявив, що написав явку з повинною під тиском співробітників УБОЗ.


Уряд Сполучених Штатів Америки вітає вирок колишньому начальнику Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексію Пукачу і сподівається, що українська влада знайде замовників убивства журналіста Георгія Гонгадзе.



Лук'янов, Рибак і Янукович - не Україна! Зрив позачергової сесії, невиконання закону свідчать, що влада так боїться відповідальності за свої злочини, що готова встановлювати диктатуру негайно - Княжицький.



Депутати трьох опозиційних фракцій у парламенті одноголосно ухвалили у Верховній Раді спільну заяву і завершили засідання. За відповідну заяву вони голосували руками, оскільки система Рада була вимкнена.



"Це ж треба так сильно хотіти повісити на Тимошенко усіх собак, щоб у своєму ж суді (а вони у нас гуманні і об’єктивні як ніде) присудити самому собі 3 мільярди гривень боргу ЄЕСУ.


Певица, автор легендарной песни "Река" ("Дважды в одну реку не войдешь") Юлия Рай,
которая во время своих гастролей, когда ей нужна была квартира посуточно Одесса или другой город Украины был ее целью, пользовалась услугами сайта miete.com.ua, четыре года назад исчезла из поля зрения украинских меломанов.



Київське "Динамо" досі проявляє активність на трансферному ринку. Поки "біло-сині" намагаються посилитися Мауро Сарате з "Лаціо" і захисником "Порту" Роланду.





Аналог американського Голівуду та індійського Боллівуда буде створено в Туреччині.



Ще один російський біатлоніст перебирається до України. Слідом за Марією Панфіловою, яка перейшла в українську команду кількома тижнями раніше, те ж саме зробив і член збірної Росії з біатлону Дмитро Русинов.