Чт, 2024-03-28, 15:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Много поездив по Европе, а также поработав на ферме в Дании, аграрий вернувшись домой решил купить семенной картофель и открыть свое сельскохозяйственное дело.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


 

В последнее время все большее количество людей пользуются различными интернет-аукционами, а одним из самых популярных проводником среди них является сайт.




Америці слід проявляти обережність в заявах про проблеми островів Дяоюйдао (Сенкаку). Про це заявив офіційний представник МЗС КНР Цінь Ган.


У понеділок, 21 січня, у Києві хмарно, невеликий сніг, мокрий сніг. Слабкий туман, ожеледь, удень слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі -3..-5 градусів, удень 0..-2 градуси.




Одна из самых главных дорожных артерий, автобан Киев-Одесса калечит колеса и подвески машин и заставляет людей рисковать жизнью.




Референдум з питання про скасування призову в армію і створення професійних збройних сил сьогодні проходить в Австрії.




Жіноча збірна України з біатлону посіла 5-е місце в естафеті 4х6 км на шостому етапі Кубка світу, який у неділю завершується в Антхольці (Італія).



Адвокат ув'язненої екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк побоюється, що справа проти їх підзахисної про вбивство депутата Євгена Щербаня може опинитися у суді найближчим часом.



Спроба замаху на голову болгарської партії "Рух за права і свободи" Ахмеда Догана була здійснена 19 січня, в ході відкриття партійної конференції в Софії.




У Іспанії проходять мітинги з вимогами до міністрів економічного блоку, котрих звинувачують в корупції, піти у відставку.




Більшість європейських політиків не розуміє цієї ситуації. "Я не бачу, хто б сьогодні в Європі міг назвати її нормальною", - сказав Руке.





США вимагають від уряду Греції не робити свою країну "енергетичним заручником".