Чт, 2024-03-28, 17:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Украинская звезда шоу-бизнеса и актриса, единственная женщина-участница
"Студии Квартал-95" Елена Кравец пообщалась с представителями прессы. Об этом сообщают Новости шоу бизнеса, которые более детально вы сможете прочитать на сайте hochu.ua
Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2013-01-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Викид метану стався на шахті у місті Кіровську Донецької області. На момент аварії під землею перебувало 300 осіб.




4 січня в Києві хмарно з проясненнями, часом мокрий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м / с. Температура повітря протягом доби близько 0 градусів.


 

Питання співпраці України з Митним союзом обговорюватимуться під час візиту до України міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова 13-14 січня 2013 року.




Українські ресторатори, щоб не відлякати клієнтів, вигадують способи дозволити палити в їхньому закладі в обхід закону.




Дружина лідера КНДР Лі Соль Чжу, про вагітність якої повідомлялося останнім часом, найімовірніше, вже народила дитину.



Президент Франції Франсуа Олланд не має наміру відмовлятися від планів запровадити в країні 75-відсотковий прибутковий податок для тих, чиї доходи перевищують один мільйон євро на рік.




Столичний суд Південної Кореї ухвалив перший в історії країни вирок про хімічну кастрацію педофіла.


Новорічна казка Лесі Цуренко триває. Перша ракетка України, отримавши право виступити в основній сітці турніру в Брісбені завдяки зняттю Марії Шарапової і статусу "лакі лузера", обіграла словацьку тенісистку Даніелу Хантукову і вийшла до півфіналу турніру.



Фройд намагався з'ясувати, чи може чоловік, який пристрасно цілується із симпатичною дівчиною, після цього відчувати відразу, думаючи про використання зубної щітки цієї дівчини.



Известный украинский шоумен Владимир Зеленский рассказал про свое отношения с женщинами. Кроме того журналистов в беседе с ним интересовало решения большинства актеров и известных людей Украины купить кофемашину



Чиновник, який є володарем платинового годинника за 41,5 тисячі доларів, зазначає, що українські податківці, готуючись до впровадження загального податкового декларування, співпрацюють з провідними світовими консалтинговими компаніями.



Актер, телеведущий, автор и художественный руководитель "Студии Квартал-95" Владимир Зеленский возглавляет рейтинги самых популярных людей Украины, для него всегда есть работа в Москве или в другом городе Российской Федерации, а не только у себя на Родине



В наше время все большее количество современных украинцев решают себе приобрести автомобиль. Именно поэтому в последние годы постоянно наблюдается ажиотаж на автомобильных рынках страны