Вт, 2024-04-23, 13:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Якби на якійсь нормальній кухні був такий безлад, як на "кухні" політичній, то не слід було б навіть намагатися її "пакращити", а необхідно було б таку кухню закрити.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



26 січня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -16...-18 градусів, удень -10...-12 градусів.



Депутат від "Батьківщини" Poмaн 3aбзaлюк заявляє, що за ним ведеться стеження прихованою камерою, "тaк званим відeoжyчкoм виробництвa Mініcтepcтвa oбopoни Pocії".




На выходных Украину ожидает холодная погода, а также осадки, местами – метель.



Для того, чтобы выгодно домой была куплена детская одежда Днепропетровск решил посетить известный общественный деятель. В то же время в городе он пообщался с представителями местной прессы и поведал им о проблемах украинского телевидения



Бізнес-конфлікти, які опинилися в епіцентрі уваги громадськості, вказують на те, що Сім'я вийшла чи виходить на стежку війни з Ігорем Коломойським", - зазначає експерт.



Заходи вжито у зв'язку з невідповідністю продукції цих підприємств українським нормам безпеки за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками.




За відвідуваністю кращий альбом - Вакарчука "Брюссель" (7381 відвідувань), що перевершив дебютний альбом Вітні Х'юстон (6171).



Цей проект вперше поставлено в Лозанні в 2012 році, потім вистава поїхала до Парижа. Наскільки мені відомо, мала надзвичайний успіх , - посол Швейцарії в Україні.



Короткометражний фільм "Ваня" - дебют режисера Оксани Артеменко. Нещодавно його показали на італійському фестивалі короткометражних фільмів Dieciminuti International Short Film Festival.



На першому місці - харків'янка Симона Вілар, автор історичних жіночих романів. Справжнє ім'я письменниці - Наталія Гавриленко. Сукупні наклади її книжок у 2012 році перевищили 200 тисяч примірників.



Вкусная еда может человека вдохновлять на покорения новых вершин в жизни. Ведь иногда аромат мяса в колбасе сопровождается интересным вкусом, который невозможно забыть даже только раз попробовав кусочек колбасы