Пн, 2024-04-29, 08:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1960 1961 1962 1963 1964 ... 2324 2325 »



У Мадриді проходить багатотисячна маніфестація протесту проти політики жорсткої бюджетної економії, що проводиться в країні.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Найприємнішими аспектами відпустки поза межами своєї країни для європейців можуть стати дешевий алкоголь і безкоштовні послуги Wi-Fi.



Многие считают, что фармацевтам должны были доплачивать за то, что они фактически работают врачами, так как их часто спрашивают о том, какие при стенокардии симптомы, а также о других болезнях.



ЄС поки не бачить умов для підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це заявив голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу в ході форуму "Ялтинська європейська стратегія" 15 вересня.



Інтеграція на європейських енергетичних ринках у середньостроковій перспективі має привести до встановлення єдиної ціни на російський газ для всіх споживачів.



У наступному десятилітті більш привілейованими країнами в світі стануть країни, що володіють достатніми запасами води та харчових продуктів.



42-й Міжнародний кінофестиваль "Молодість" пройде 20-28 жовтня 2012 у Києві. У програмі - більш ніж 300 фільмів, у тому числі 60 - українських.



16 вересня в Києві мінлива хмарність, уночі короткочасний дощ, місцями гроза, удень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +18...+20 градусів.



Сьогодні, 15 вересня, набрала чинності угода з Польщею про скасування плати за національні візи.



Міністерство охорони здоров'я Чехії повністю заборонило продаж алкогольних напоїв міцністю понад 20 градусів на території країни. Санкція накладена у зв'язку з масовими отруєннями метиловим спиртом.



Рештки загиблих при теракті в американському консульстві в Бенгазі доставлено на авіабазу Ендрюс під Вашингтоном, на траурній церемонії присутні президент США Барак Обама і держсекретар США Гілларі Клінтон.



Лист має бути оригінальний, настроєвого характеру, невеликий за обсягом, мати довільну композицію з індивідуальними думками та враженнями, без претензії на вичерпне і визначальне трактування теми.



Колишній державний секретар США Кондоліза Райс передала лист підтримки екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко, яка перебуває у в'язниці.



В Китаї відновилися антияпонські акції протесту - у зв'язку з територіальною суперечкою навколо островів Сенкаку, які в Китаї називають Дяоюйтай.



Щонайменше, п'ять військовослужбовок постраждали в результаті нападу на базу багатонаціональних миротворчих сил в північному Сінаї, недалеко від кордону Єгипту з Ізраїлем і з сектором Гази.