Сб, 2024-04-27, 02:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2010 2011 2012 2013 2014 ... 2323 2324 »


У п'ятницю відбудеться офіційна церемонія відкриття Олімпійських Ігор у Лондоні. На підготовку цієї події пішло сім років.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Украй несприятливі погодні умови призвели до того, що українські аграрії збирають дуже малі врожаї зернових. Через це восени ціни на продукти підскочать, знизиться експорт і зросте тиск на гривню.



Житель Китаю Чень Гуаньмін за два роки проїхав на веловозику приблизно 60 тис кілометрів та побував у 16 країнах, долаючи повені, зони військових дій, гірські перешийки і мороз до мінус 30 градусів.



Центральна виборча комісія оголосила про початок виборчого процесу з виборів народних депутатів України з понеділка, 30 липня.



28 липня в Києві малохмарно, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +21...+23 градуси, удень +32...+34 градуси.



Потужний торнадо, який охопив у четвер ввечері кілька американських штатів, залишив без світла сотні тисяч будинків, призвів до скасування або затримки понад 800 авіарейсів.



В современном деловом мире создание корпоративного сайта или же интернет-магазина является неотъемлемой частью развития предприятия и атрибутом успешного предпринимателя.



Оператор нафтотранспортної системи України компанія "Укртранснафта" у січні-червні не здійснювала транспортування нафти по магістральному нафтопроводу "Одеса - Броди".



Греція залишиться в єврозоні, заявив голова Єврокомісії Жозе-Мануель Баррозу. За словами Баррозу, Єврокомісія й надалі підтримуватиме Грецію, якщо в країні будуть продовжуватися реформи.



Увечері 25 липня на НСК Олімпійський легендарна американська рок-група Red Hot Chili Peppers дала свій перший концерт в Україні. Атмосфера концерту була не просто теплою - гарячою, як і має бути у RHCP.



Космічний телескоп Hubble зробив зображення спіральної галактики з перемичкою в сузір'ї Діви.

 

Москва по праву считается не только столицей Российской Федерации, но и ее бизнесцентром.




Об'єднана опозиція не має наміру переносити дату з'їзду, запланованого на 30 липня, у зв'язку зі скликанням позачергової сесії парламенту.



Украинцы начали активнее пользоваться услугами зоогостиниц для своих домашних любимцев. Временные помещения для кошек и собак становятся особенно актуальными в период отпусков.



Украина оказалась в первой двадцатке стран, из которых выводят больше денег в оффшорные зоны, - чтобы избежать налогообложения.