Пт, 2024-03-29, 06:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:18
БЮТ проігнорує позачергову сесію ВРУ, є справи важливіші
Інші останні Політичні новини
Об'єднана опозиція не має наміру переносити дату з'їзду, запланованого на 30 липня, у зв'язку зі скликанням позачергової сесії парламенту. Про це повідомив заступник глави фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв, якого цитують РИА "Новости".

"Хіба що зараз кишеньковий суддя в Харкові перенесе ще й суд на 30-те число, тоді ми, можливо, і з'їзд перенесемо", - зазначив депутат.

Соболєв також повідомив, що опозиційні депутати будуть брати участь у засіданні лише в разі особистого голосування кожного депутата.

"Ми вже говорили про те, що якщо це буде сесія, де знову голосує одна людина за 20, немає жодного сенсу брати участь у такій сесії", - сказав він.

Крім того, за його словами, досі не відомий порядок денний позачергового засідання парламенту.

Нагадаємо, у четвер спікер парламенту Володимир Литвин підписав розпорядження про скликання 30 липня позачергової сесії Верховної Ради.

Зазначимо, 30 липня проведе свій з’їзд Об'єднана опозиція "Батьківщина", перенісши його з 31 липня. Представники парламентської опозиції скаржаться, що їм не повідомляють, які саме питання буде винесено на позачергову сесію Верховної Ради.

Раніше представник президента у Верховній Раді, депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявляв, що позачергова сесія парламенту може відбутися 31 липня.

На позачерговій сесії депутати можливо планують розглянути зміни до "мовного закону". Про це сьогодні повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров. Закон зі скандалом був схвалений Радою 3 липня і викликав активні протести в багатьох регіонах України.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1055 | Додав: adminA | Теги: сесію ВРУ, БЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]