Чт, 2024-04-25, 07:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:46
На кілька американських штатів обрушився потужний торнадо
Інші останні Новини світу
Потужний торнадо, який охопив у четвер ввечері кілька американських штатів, залишив без світла сотні тисяч будинків, призвів до скасування або затримки понад 800 авіарейсів. Про це повідомляє портал best auto insurance.

Найсильніші пориви вітру виривають з корінням дерева, зривають дахи з будинків, зносять автомобілі з доріг, йдеться в повідомленні американського Центру запобігання природним катастрофам. Вітер супроводжується зливовими дощами та грозами, передає "Інтерфакс-Україна".

За даними Центру, за станом на 19.00 за місцевим часом (2.00 за київським часом), у штатах Нью-Йорк, Пенсильванія, Вермонт і Огайо було знеструмлено понад 300 тис будинків. У Нью-Йорку авіакомпанії скасували 842 авіарейси, 162 літаки були змушені зробити проміжні посадки.

Повідомлень про жертви і постраждалих поки що не надходило.

На початку весни в США було зафіксовано 15 тис 292 загальнонаціональних і місцевих погодних рекорди, а крім того, зафіксовано першу серію торнадо, що завдала збитків на понад 1 млрд доларів, повідомило агентство Bloomberg з посиланням на дані Національної адміністрації з океану та атмосфери США.

Раніше метеорологічне агентство AccuWeather пророкувало в нинішньому році в США вищу, ніж звичайно, активність торнадо. За даними дослідників, кількість смерчів на території США цьогоріч перевищить показник минулого року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1047 | Додав: adminA | Теги: американських штатів, Торнадо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]