Пт, 2024-04-19, 23:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:31
В Одеській області та на Чернігівщині - пожежі, а на Рівненщині - буревій
Інші останні Новини з регіонів України
Внаслідок негоди минулої ночі постраждали декілька областей України. На Рівненщині ураганний вітер обірвав електропроводи, зірвав дахи з будинків і поламав дерева. У селі Миляч негода вирувала всього 5 хвилин. Але за цей час встигла зруйнувати даху на 9 будинках.

Від покрівлі школи не залишилося й сліду, а відремонтовані до початку навчального року приміщення затопило через злив. "Близько 120-130 листів шиферу зірвало, балки проломило", - розповів рятувальник Ігор Садівник.

Звичайні мешканці на допомогу влади не дуже розраховують і вже взялися лагодити заподіяну шкоду. Тільки на шифер для одного будинку господарям доводиться витрачати близько 8 тисяч гривень.

"Шифер літав, як листя з дерев. Нам все поруйнувало. На всіх будівлях треба міняти покрівлю", - пояснює житель села Миляч Руслан Легкий. У трьох північних районах області постраждало 20 будинків та 2 школи. І лише в половині з 70 знеструмлених населених пунктів протягом дня відновили електропостачання.

"Створено 16 бригад для допомоги людям, для розчищення доріг та ремонту покрівель", - відзвітував начальник ТУ МНС України в Рівненській області Володимир Оглобля. Чи отримають постраждалі компенсацію - чиновники ще будуть вирішувати. Тим часом синоптики і далі прогнозують в регіоні зливи.

А біля села Лебедівка Татарбунарського району Одеської області на території Нижньодністровського природного національного комплексу через підпал виникла пожежа. Вогнем знищено 4 га трав'яного настилу і 5 га листяного лісу на площі. Підрозділами МНС і працівниками природоохоронного комплексу пожежу ліквідовано, пише УНН.

Жертв і постраждалих немає. На місці події працювала оперативна група Головного територіального управління МНС в Одеській області.

Також було неспокійно на Чернігівщині. У Чернігові на території не працюючого, колишнього ПАТ "Чернігівський м'ясокомбінат" виникла пожежа. Подія сталася в 2:40 22 серпня. В 5:20 підрозділами МНС пожежа була локалізована. Жертв і постраждалих немає.

У результаті пожежі згоріло та пошкоджено вогнем 2 тисячі квадратних метрів шиферної покрівлі. На місці події працює оперативна група Територіального управління МНС в Чернігівській області.

Нагадаємо, 19 серпня у місті Біла Церква Київської області на території торгової марки "Дригало" горів триповерховий цех по виробництву харчових напівфабрикатів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1107 | Додав: adminA | Теги: Одеській області, Рівненщині - буревій, Чернігівщині - пожежі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]