Пт, 2024-03-29, 17:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В хозяйстве кондомы в СССР использовали активнее, нежели в кровати. В Советском Союзе, где секса не было, презервативы в аптеках не залеживались.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У видавництві "Фоліо" побачила світ остання книга Олеся Ульяненка "Квіти Содому". Олесь Ульяненко (1962–2010) – найрадикальніший і найжорсткіший український письменник, автор понад 20 романів



Сестра главы Администрации президента Юлия Левочкина - мини-олигарх. Такой вывод напрашивается после просмотра ее декларации о доходах.



Міністерством фінансів з держбюджету профінансовано 3 млрд 300 млн гривень для здійснення компенсаційних виплат вкладникам Ощадного банку СРСР.



Фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького "Ядерні відходи" отримав "Срібного леопарда" на 65-му ювілейному Міжнародному кінофестивалі в Локарно.


Попри запевняння влади, що комунальні проблеми буде вирішено, Київ укотре не витримав літнього дощу.Зливоприймачі і каналізація, яких роками не чистять, не справляються з дощем, який іде від ночі 13 серпня.


Кандидати в нардепи подали свої декларації про доходи в ЦВК згідно з законом. У Партії регіонів найбагатші люди знаходяться на початку виборчого списку, а в Об'єднаної опозиції багатії розмістилися на скромних, але прохідних місцях з 50 - го по 75-е в списку.



14 серпня в Києві хмарно, дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +17...+19 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Минулими вихідними відбувся 5-й тур чемпіонату України. Лідери чемпіонату "Шахтар", "Динамо" і "Дніпро" здобули перемоги з однаковим рахунком - 4:1.



Голлівудський продюсер Анатолій Фрадіс має намір співпрацювати з Одеською кіностудією для виробництва кінопродукції.



Минулими вихідними Україна надолужила згаяне в попередні змагальні дні, але тим не менш магічне число 23 нам цього разу не підкорилося. Саме стільки нагород Україна завойовувала на Іграх в 1996-му, 2000-му і 2004-му.

Проведення судових засідань у справі корпорації "Єдині енергетичні системи України в режимі відеоконференцій без згоди обвинуваченої у справі екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко стане вагомим аргументом для звернення до Європейського суду з прав людини зі скаргою про порушення її прав.



Сьогодні, 13 серпня, Центральна виборча комісія завершує прийом документів від партій та кандидатів у мажоритарних округах для реєстрації їх в загальнодержавних та мажоритарних округах.



Всього на Олімпіаді в Лондоні медалі завоювали спортсмени з 85 країн.Бразилія офіційно перейняла олімпійську естафету.