Пт, 2024-03-29, 00:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Нинішньої зими ціна на картоплю зросте на 25-30%, зважаючи на те, що основна кількість цього продукту вирощується в одноосібних селянських господарствах.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На території біосферного заповідника "Асканія Нова" 4 серпня о 17.05, виникла пожежа, внаслідок якої вигоріло близько 100 га сухої трави.




У 2012/13 маркетинговому році агрохолдинг "Нібулон" експортує до Йорданії щонайменше 200 тисяч тонн пшениці.




Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги розглянув поведінку вболівальників під час і після матчу за Суперкубок України між "Шахтарем" і "Металургом".



МЗС Китаю в неділю, 5 серпня, висловив серйозні заперечення у зв'язку з висловлюваннями США щодо ситуації навколо островів Дяоюйдао (Спратлі).



На півночі Індії в результаті сильних повеней і зсувів, викликаних зливовими дощами, загинули щонайменше 30 осіб.




В Аргентині заарештували півня за те, що він проник на чужу територію і клював цінну індіанську маску.




Римський амфітеатр, діаметр якого становить понад 150 метрів, на сьогодні має перепад рівнів у 40 см між своєю південною та північною частинами.



Багатьом сучасним українцям цікаво знати, де можна прочитати актуальні відгуки про кафе Вінниці, міста, яке останнім часом користується великою популярністю у туристів з України і Російської Федерації.



6 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуса, удень +32...+34 градуса. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



У німецькому місті Гамбург відкрився готель для садомазохістів. Невеличка площа розділена на дві кімнати, котрі винаймаються за розкладом від 18:00 вечора до 9:00 ранку.



Під час саундчеку в Києві прихильники спробували подарувати співачці Мадонні російський прапор.



ХІХ з'їзд політичної партії Українська платформа "Собор" затвердив відомого письменника Василя Шкляра кандидатом в народні депутати в одномандатному (мажоритарному) виборчому окрузі.



Соціалісти вирішили не чіпати доходи простих громадян і збільшили податки фактично лише для забезпечених категорій громадян. Ідеться, зокрема, про тих французів, чиї статки перевищують 1,3 мільйона євро.



Пам'ятник народній артистці СРСР Людмилі Гурченко на її могилі на Новодівичому кладовищі в Москві відкрили під музику з її останнього фільму та бурхливі оплески друзів і шанувальників актриси.




Влада, через низький рейтинг Партії регіонів в Києві, висунула в мажоритарних округах столиці маловідомих "технічних" кандидатів від ПР.




Президент Польщі Броніслав Коморовський хоче побудувати в країні власну систему протиракетної оборони (ПРО).



Українська сторона подала протест на позбавлення легкоатлетки Людмили Йосипенко бронзової медалі в семиборстві в суботу ввечері, 5 серпня.



Сорок дві людини загинули, тридцять сім поранено в результаті вибуху, який здійснив 4 серпня терорист-смертник в місті Джаар, в провінції Абьян на півдні Ємену.



Зволікання у ратифікації договору про створення зони вільної торгівлі в рамках СНД призвело б до того, що Росія закрила б доступ на свій ринок низки українських товарів.



Сильні лісові пожежі охопили останніми днями американський штат Оклахома. Вогонь, поширенню якого сприяє поривчастий вітер і засуха в регіоні, практично знищив невелике місто Лютер, що за 30 км від Оклахома-Сіті.