Чт, 2024-04-25, 02:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

 
Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив, що керівник сусідньої Інгушетії Юнус-Бек Євкуров не докладає належних зусиль для боротьби з терористичними угрупованнями.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



5 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуса, удень +31...+33 градуса.




Підводний човен ВМС НД Україна "Запоріжжя" в рамках ходових випробувань вперше занурився на перископну глибину.




Україна може повністю втратити феросплавне виробництво, і держава не може або не хоче вжити заходів, щоб змінити ситуацію.


5 серпня 2011 року рішенням судді Печерського райсуду Києва Родіона Кірєєва було взято під варту екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко. Після засудження Тимошенко до позбавлення волі на сім років саме від цієї дати постановили вести відлік відбуття нею покарання.



У п'ятницю президент Єгипту Мухаммед Мурсі пообіцяв, що країна забезпечить безпеку іноземних туристів, які приїжджають на відпочинок.



Підприємства, що входять в об'єднання "Укроборонпром", продемонстрували збільшення збитковості і зниження прибутку в період, коли концерн очолював Дмитро Саламатін.





Мінськ і Стокгольм офіційно оголосили про висилку послів Швеції та Бєларусі.



2 августа Стамбульский суд вынес вердикты и приговоры по делу 56 человек, обвиненных в использовании проституток для шпионажа.


Сьогодні американський Національний центр зі спостереження за ураганами, який розташований у Майамі, повідомив, що тропічний шторм "Ернесто" наближається до Барбадосу і Навітряних островів зі швидкістю 85 км/год.


Список Об’єднаної опозиції не до кінця справедливий, але достатній, щоб перемагати на виборах. Про це заявив заступник голови Верховної Ради України, один з лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Микола Томенко.